Aston Martin

Exclusieve wagens zoals uw Aston Martin verdienen een exclusieve autoverzekering. Wel met een scherpe premie want de praktijk wijst uit dat de bezitters van exclusieve auto’s vaak met een (veel) te dure autoverzekering geconfronteerd worden.

Bezitters van Aston Martins nemen een hoge premie vaak voor lief. Onterecht gaat men uit van de veronderstelling,dat een hoge premie voor de autoverzekering wel “zal horen” bij hun Aston Martin. Dat is nergens voor nodig. Ons kantoor werkt samen met een aantal topverzekeraars die voor Aston Martins speciale autopolissen op de markt hebben gebracht.

Wij kunnen u deze exclusieve autoverzekeringen van verschillende verzekeraars aanbieden aan gunstige voorwaarden.  Voor uw Aston Martin bieden we u graag een topverzekering tegen zeer aantrekkelijke premies.

Autoverzekering voor Aston Martins is maatwerk

Afhankelijk van het juiste type Aston Martin (Volante / DB2 / Vanquish / …) en de waarde daarvan, worden soms aanvullende eisen gesteld. Daarbij kan de stalling een rol spelen, het gebruik en het alarmsysteem. Het is onze taak om voor u de beste combinatie van premie, polisvoorwaarden en eventuele aanvullende eisen te vinden. Ook is het belangrijk dat aan die eisen blijvend wordt voldaan. Aston Martins verzekeren is immers een vak apart.

Enkele voorbeelden van onze gunstige voorwaarden:

[table id=6 /]
  • In de waarborg ‘eigen schade’ is er geen vrijstelling van toepassing mits bepaalde voorwaarden.
  • In geval van totaal verlies zal de verzekeraar de eerste 24 maanden 100% vergoeden.
  • Nadien passen zij een afschrijving toe van 1% per maand vanaf de 25e maand
  • De premies kunnen afwijken naargelang uw persoonlijke gegevens, voorbeeld op basis van 50 jaar wonende te Brasschaat en 5 jaar schadevrij verleden