Porsche

Uw Porsche verdient een exclusieve autoverzekering. Wel met een scherpe premie want de praktijk wijst uit dat de bezitters van een Porsche vaak met een (veel) te dure autoverzekering geconfronteerd worden.

verzekering porsche 911Bezitters van Porsches nemen een hoge premie vaak voor lief. Onterecht gaat men uit van de veronderstelling dat een hoge premie voor de autoverzekering wel “zal horen” bij hun Porsche. Dat is nergens voor nodig. Ons kantoor werkt samen met een aantal topverzekeraars die voor Porsche speciale autopolissen op de markt hebben gebracht.

Wij kunnen u deze exclusieve autoverzekeringen van verschillende verzekeraars aanbieden aan gunstige voorwaarden.  Voor uw Porsche bieden we u graag een topverzekering tegen zeer aantrekkelijke premies.

Autoverzekering voor Porsches is maatwerk

Afhankelijk van het juiste type Porsche (Panamera S e-hybrid / 911 Carrera S / Boxster / Taycan/  …) en de waarde daarvan, worden soms aanvullende eisen gesteld. Daarbij kan de stalling een rol spelen, het gebruik en het alarmsysteem. Het is onze taak om voor u de beste combinatie van premie, polisvoorwaarden en eventuele aanvullende eisen te vinden. Ook is het belangrijk, dat aan die eisen blijvend wordt voldaan. Porsches verzekeren is immers een vak apart.

Enkele voorbeelden van onze gunstige voorwaarden:

[table id=8 /]
  • In geval van totaal verlies: de eerste 24 maanden geen afschrijving. Vanaf de 25ste maand, 1% afschrijving per maand. De vrijstelling eigen schade is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en kan zelfs wegvallen!
  • De vermelde premies zijn inclusief taksen en berekend op volgende basis: BM-graad 00, leeftijd 55 jaar, 2970 Schilde, beperkt gebruik. De premies kunnen afwijken naargelang uw persoonlijke gegevens.
  • Geen afschrijving bij totaal verlies mits schattingsverslag.

Premies op 01.10.2018

, , , ,