Auto excl

Auto
Auto

In de loop der jaren hebben wij een zeer uitgebreide en diepgaande kennis opgebouwd in het verzekeren van auto’s en moto’s. U bent bij ons absoluut aan het juiste adres voor het verzekeren van al uw auto's en moto’s, ook in omnium

Exclusieve wagens verdienen een exclusieve autoverzekering. Wel met een scherpe premie want de praktijk wijst uit dat de bezitters van exclusieve auto’s vaak met een (veel) te dure autoverzekering geconfronteerd worden.

Voor enkele exclusieve merken hebben we een zeer gespecialiseerd aanbod. Kijk hieronder via de knoppen voor meer detail voor uw specifieke wagen.

porsche

aston

bentley

Bezitters van prestige wagens nemen een hoge premie vaak voor lief. Onterecht gaat men uit van de veronderstelling dat een hoge premie voor de autoverzekering wel “zal horen” bij hun auto. Dit hoeft niet zo te zijn. Ons kantoor werkt samen met een aantal verzekeraars die voor exclusieve en prestige wagens speciale autopolissen op de markt hebben gebracht.

Wij kunnen u deze exclusieve autoverzekeringen van verschillende verzekeraars aanbieden aan gunstige voorwaarden. Deze autoverzekeringen zijn er voor o.a. Porsche, Aston Martin, Bentley en Infiniti. Ook voor de Italiaanse “raspaarden” als Ferrari, Lamborghini en Maserati hebben we verzekeringen tegen zeer aantrekkelijke premies.

Autoverzekering voor exclusieve wagens is maatwerk

Afhankelijk van het type auto en de waarde daarvan, worden soms aanvullende eisen gesteld. Daarbij kan de stalling een rol spelen, het gebruik en het alarmsysteem. Het is onze taak om voor u de beste combinatie van premie, polisvoorwaarden en eventuele aanvullende eisen te vinden. Ook is het belangrijk dat aan die eisen blijvend wordt voldaan. Exclusieve auto’s verzekeren is immers een vak apart.

Enkele voorbeelden van onze gunstige voorwaarden:

[table id=1 /]

  • In de waarborg ‘eigen schade’ is er geen vrijstelling van toepassing mits bepaalde voorwaarden.
  • In geval van totaal verlies zal de verzekeraar de eerste 24 maanden 100% vergoeden.
  • Nadien passen zij een afschrijving toe van 1% per maand vanaf de 25e maand.
  • De premies kunnen afwijken naargelang uw persoonlijke gegevens.