Le Doux & Mortelmans

more than insurance

Verzekerd zijn tegen onvoorziene
gebeurtenissen biedt gemoedsrust.

Verzeker de essentie van
uw professionele en persoonlijke leven

Hiermee kunnen wij u helpen

Uzelf en uw gezin, uw onderneming en uw passies verdienen een goede bescherming. Met onze expertise, creativiteit en betrokkenheid geven we u graag het gepaste advies.

1.

Ondernemer & Gezin

Iedereen heeft eigen dromen en ambities. Wij zorgen ervoor dat u deze zorgeloos kan nastreven. Dat is onze missie. We doen dit door op een persoonlijke manier samen met u de mogelijke risico’s te identificeren en deze op uw maat in te dekken.

2.

Uw onderneming

Ondernemen is durven. Of het nu gaat om een onderneming opstarten of uitbreiden, als ondernemer kijkt u naar de toekomst van uw bedrijf. Laat de vooruitzichten van uw bedrijf niet in gevaar brengen door een plotse gebeurtenis. Daarom adviseren wij u graag over deze risico’s en hoe wij u hiertegen kunnen beschermen.

3.

Premium

Een collectie kunst, juwelen of uurwerken? Gepassioneerd door oldtimers of exclusieve wagens? Of de trotse bezitter van een andere verzameling of passie? Bij ons kan u beroep doen op een jarenlange uitgebreide kennis en ervaring om u hierbij het juiste advies en een uitzonderlijke kwaliteit-prijsverhouding aan te bieden.

Wij luisteren écht naar uw verhaal

Bij Le Doux & Mortelmans willen we u echt leren kennen en een vertrouwensrelatie opbouwen. Als betrokken partner willen we u het gepaste advies geven. U ontzorgen zodat u zich kan focussen op het realiseren van uw ambities. Wat denkt u van een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Op basis van een eerste gesprek willen we u en/of uw onderneming of passie beter leren kennen. Daarna kunnen we vrijblijvend uw verzekerings- portefeuille bekijken, zowel voor uw onderneming, voor u en uw gezin als voor uw collecties en u een oplossing op maat voorstellen.

Ontdek het nieuws