Onderneming

Jarenlange expertise

Het beschermen van ondernemingen en organisaties zit in ons DNA. Met uw onderneming of organisatie streeft u bepaalde ambities na, hierbij horen bepaalde risico’s.

Dagelijks zetten wij onze jarenlange expertise en ervaring in om ondernemingen en organisaties te begeleiden bij het beschermen tegen de risico’s die zij op hun pad tegenkomen. Wij volgen onze klanten, de marktevoluties en de wijzigingen op wetgevend vlak van nabij op.

Naast commerciële bedrijven en organisaties bieden wij ook voor vzw’s oplossingen en voorwaarden op maat. Om dit te kunnen realiseren hechten wij veel belang een persoonlijke betrokkenheid en langetermijnrelaties.

Ons aanbod

Onze producten

Uw gebouwen

De gebouwen waarin u uw activiteiten uitvoert maken deel uit van het patrimonium van de onderneming maar zijn bovendien van essentieel belang voor de continuïteit van uw onderneming.

Uw team

Menselijk kapitaal is op vandaag schaars. Naast een plicht om hen te beschermen is het ook mogelijk om hen via verzekeringen nog extra te beschermen en te belonen.

Uw voertuigen

Goed beschermd de baan op. Niet alleen voor verplichte BA-verzekering, maar ook voor het beschermen tegen de kosten van eigen schade en bijstand kunnen wij een voorstel op maat uitwerken. Dit voor vloten, maar ook voor kleinere wagenparken.

Uw aansprakelijkheid

Heeft u of een van uw aangestelden schade veroorzaakt of dient u zich te verdedigen omdat uw aansprakelijkheid (mogelijk) betrokken is? We bekijken samen met u voor welke risico’s u kan komen te staan en bieden u het gepaste voorstel.

Uw toekomst

Als bedrijfsleider wil u de financiële toekomst van uw bedrijf en uzelf veilig stellen. Wij adviseren u omtrent welke stappen u kan zetten en volgen dit proactief met u op.

Cyber

In de digitale tijden waar we nu in leven zijn informaticasystemen kwetsbaarder dan ooit voor cyberaanvallen. Een goede bescherming tegen cyberaanvallen is dan ook essentieel geworden. tijden.

We hebben ook oplossingen voor
Dat klinkt goed!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Ons team zal u met plezier verder helpen.