Onderneming

Jarenlange expertise

Het beschermen van ondernemingen en organisaties zit in ons DNA. Met uw onderneming of organisatie streeft u bepaalde ambities na. Hierbij horen natuurlijk bepaalde risico’s, die we graag voor u uitzoeken.

Dagelijks zetten wij onze jarenlange expertise en ervaring in om ondernemingen en organisaties te begeleiden bij het beschermen tegen de risico’s die zij op hun pad tegenkomen. Wij volgen onze klanten, de marktevoluties en de wijzigingen op wetgevend vlak van nabij op.

Naast commerciële bedrijven en organisaties bieden wij ook voor vzw’s oplossingen en voorwaarden op maat. Om dit te kunnen realiseren hechten wij veel belang aan een persoonlijke betrokkenheid en een langetermijnrelatie.

Ons aanbod

Onze producten

Uw gebouwen

De gebouwen waarin u uw activiteiten uitvoert maken niet alleen deel uit van het patrimonium van de onderneming, maar zijn bovendien ook van essentieel belang voor de continuïteit van uw onderneming.

Uw team

Menselijk kapitaal is vandaag de dag een schaars goed. Naast een plicht om hen te beschermen, is het ook mogelijk om hen via verzekeringen nog extra te beschermen en te belonen.

Uw voertuigen

Goed beschermd de baan op! Niet enkel voor de verplichte BA-verzekering maar ook voor het beschermen tegen de kosten van eigen schade en bijstand, kunnen wij een voorstel op maat uitwerken. Dit voor vloten, maar ook voor kleinere wagenparken.

Uw aansprakelijkheid

Heeft u of één van uw aangestelden schade veroorzaakt? Of dient u zich te verdedigen omdat uw aansprakelijkheid (mogelijk) betrokken is? We bekijken samen met u voor welke risico’s u kan komen te staan en bieden u het gepaste voorstel.

Uw toekomst

Als bedrijfsleider wil u de financiële toekomst van uw bedrijf en uzelf veilig stellen. Wij adviseren u omtrent welke stappen u kan zetten en volgen dit proactief met u op.

Cyber

In de digitale tijden waarin we nu leven zijn informaticasystemen kwetsbaarder dan ooit voor cyberaanvallen. Een goede bescherming tegen cyberaanvallen is dan ook essentieel geworden.

We hebben ook oplossingen voor
Dat klinkt goed!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Ons team zal u met plezier verder helpen.