Over ons

Le Doux & Mortelmans

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor ondernemers, ondernemingen, organisaties en uw passie voor exclusieve zaken

Vertrouwen

Bij Le Doux & Mortelmans willen we u echt leren kennen en een vertrouwensrelatie opbouwen.

Op basis van een diepgaande kennis van onze klanten, bouwen wij als onafhankelijk verzekeringsmakelaar een vertrouwensrelatie op met ondernemers en organisaties om hen te ontzorgen bij het realiseren van hun ambities en dit steeds met onze waarden betrokkenheid, creativiteit en groei in gedachten.

Onze waarden

Betrokkenheid

Wij dragen een duurzame langetermijnrelatie met onze klanten hoog in het vaandel. Persoonlijk contact en oprechte interesse in de leefwereld van onze klanten zijn essentieel om een advies op maat te kunnen geven. Onze onafhankelijkheid stellen we elke dag ten dienste van onze klanten.

Creativiteit

We staan steeds klaar voor nieuwe uitdagingen en opportuniteiten. We denken in termen van oplossingen in plaats van problemen om elke klant op zijn maat de gepaste oplossing te bieden. Continu zoeken we naar verbeterpunten voor onze klanten. We blijven investeren in nieuwe toepassingen en technologieën om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Groei

Een team van gespecialiseerde medewerkers staat ter beschikking van onze klanten. Een mix van ervaring en continu bijleren zorgt ervoor dat onze expertise steeds verder toeneemt en dat we deze kunnen inzetten om samen met onze klanten te groeien.