Ondernemer & Gezin

Want we willen toch allemaal genieten van wat het leven ons brengt.

Dromen en verwachtingen

Iedereen heeft eigen dromen en ambities. Wij zorgen ervoor dat u deze zorgeloos kan nastreven. Dat is onze missie.

We doen dit door op een persoonlijke manier samen met u de mogelijke risico’s te identificeren en deze op uw maat in te dekken.

Doorheen uw leven veranderen de behoeftes van u en uw gezin. Het is belangrijk om er te allen tijde voor te zorgen dat uw verzekeringspakket is afgesteld op uw persoonlijke situatie. Wij begeleiden u doorheen de verschillende fases van uw leven zodat onvoorziene omstandigheden steeds passend kunnen worden opgevangen.

Hoe doen we dit?

Standaardoplossingen zijn dan ook uit den boze. Bij Le Doux & Mortelmans kiezen we steevast voor oplossingen op maat. Aangepast aan elke levensfase en rekening houdend met elke individuele droom. Ontzorgen op elk moment en dromen helpen realiseren, daar maken wij werk van.

Daarom kijken en luisteren wij graag naar uw levensverhaal. Om te achterhalen wie u bent en waar u naartoe wil.

3 belangrijke pijlers

  • Uw bezittingen
    Of het nu gaat om uw wagen, woning of andere bezittingen... wij zorgen ervoor dat u bescherming geniet tegen onvoorziene omstandigheden.
  • Uw gezondheid
    Een tegenslag op gezondheidsvlak kan meteen een zware impact betekenen op de levensstandaard van u en uw gezin. Of het nu gaat om ziekte, een ongeval of zelfs een overlijden, wij bekijken met u de verschillende scenario’s. Op die manier beperken we de impact op u, uw gezin en uw bedrijf.
  • Fiscaal optimale pensioenplanning
    We bekijken de verschillende mogelijkheden om een aanvullend pensioen op te bouwen en adviseren u bij het maximaal benutten van alle fiscale mogelijkheden. We doen dit rekening houden met uw specifieke situatie en op uw eigen tempo.
Ons aanbod
Ons aanbod

Onze producten

Uw voertuig

Uw wagen correct beschermd. Wij zoeken voor u de beste kwaliteit-prijs verhouding. Zo kan u gerust de weg op.

Uw woning

Brand, storm, waterschade of diefstal? Het zijn maar enkele scenario’s die schade aan je woning of inboedel kunnen veroorzaken. Bij ons kan u terecht voor de gepaste bescherming van uw woning.

Uw gezondheid

Uw meest kostbare bezit. Voor de bescherming van uw gezondheid en deze van uw gezinsleden, kijken wij welke oplossing het beste past.

Uw gezin

Heeft u schade veroorzaakt of bent u het slachtoffer? We zorgen dat u beschermd bent door een contract dat past bij uw situatie.

Uw hobby's

Heeft u een hobby waarbij er specifieke verzekeringsverplichtingen zijn? Dan kunnen we u zeker het gepaste product aanbieden.

Uw toekomst

Uw levensstandaard behouden na pensionering? Of zorgen dat de levensstandaard van het gezin behouden blijft, wanneer een gezinslid overlijdt? We werken voor u een plan op maat uit.

We hebben ook oplossingen voor
Dat klinkt goed!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Ons team zal u met plezier verder helpen.