Nieuws
|
13 juni 2022

Onze site zit in een nieuw jasje!

Bij Le Doux & Mortelmans hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om onze klanten nóg beter van dienst te zijn, ook digitaal. Met trots kondigen we dan ook aan dat onze nieuwe website nu live is!

Kracht in eenvoud. Een leuze waarbij de opbouw van onze website sterk aanleunt. Via de startpagina wordt het meteen duidelijk waarbij wij u kunnen helpen: De ondernemer & het gezin, de onderneming en premium producten in de ruime zin van het woord.

Voor onze ondernemers en hun gezin bieden wij advies op maat inzake bezittingen, gezondheid en fiscaal optimale pensioenplanning. Dit zijn voor ons de drie belangrijkste pijlers bij het aanschouwen van onze klanten hun levensverhaal. Ook voor de onderneming zelf kunnen wij tal van interessante oplossingen aanbieden. Zo zetten wij dagelijks onze jarenlange expertise en ervaring in om ondernemingen en organisaties te begeleiden bij het beschermen tegen de risico’s die op hun pad komen. Daarbovenop zijn wij specialist in het verzekeren van premium producten. Gaande van het verzekeren van een luxewoning of exclusieve wagen tot het verzekeren van een bijzondere collectie juwelen en uurwerken. Wij staan graag tot uw dienst!

We zijn ook actief op sociale media, waar we heel wat tips, nieuwigheden en relevante updates delen met onze volgers. Neem dus zeker een kijkje op onze Facebook pagina, LinkedIn pagina en onze Instagram pagina.

door Jonas Van de Wouwer