Nieuws
|
1 juli 2022

Het nieuwe Aston Martin Antwerp Service Center werd geopend

Afgelopen weekend werd het splinternieuwe Service Center van Aston Martin Antwerp officieel geopend. En ook wij van Le Doux & Mortelmans waren van de partij! Genodigden konden genieten van het mooie kader en kennismaken met de zeer exclusieve Aston Martin modellen en de verschillende standhouders, waaronder onze partner Grootmoeders Koffie.

Tijdens het tweedaagse event hebben we heel wat autoliefhebbers ontmoet, die vol bewondering de unieke Aston Martin collectie waarnamen. Le Doux & Mortelmans zal daarom 2 exclusieve flessen Bowmore, Aston Martin Limited Edition, verloten onder de autoliefhebbers die langskwamen.

Het event was een groot succes!  Onze bedankingen gaan uit naar Aston Martin Antwerp en Hiscox voor de mooie samenwerking. We kijken reikhalzend uit naar het volgende evenement!