Dat klinkt goed!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Ons team zal u met plezier verder helpen.

Ons aanbod

Nog meer oplossingen

Luxevoertuigen

Bent u eigenaar van een Aston Martin, Bentley, Porsche, Lamborghini of een ander luxevoertuig? Wij bieden u een exclusieve verzekering met specifieke voorwaarden aan een zeer aantrekkelijke premie.

Oldtimers & collecties

Als specialist met jaren ervaring en passie voor oldtimers kunnen wij uw wagen(s) de gepaste bescherming bieden. U kan bij ons terecht voor verschillende verzekeringsdekkingen in functie van het gebruik.

Exclusieve woningen en inboedels

Uw exclusieve eigendommen, of deze zich nu in België of in het buitenland bevinden, verdienen extra zorg. De complete inboedel alsook de kunst, juwelen en uurwerken kunnen wij voor u beschermen. Ook de schatting van de woning en de taxatie van de kunstvoorwerpen, juwelen en uurwerken kan u aan ons toevertrouwen.

Juwelen en uurwerken

U houdt van juwelen? U verzamelt uurwerken? Deze stukken wilt u dan ook kunnen dragen zonder zich hier zorgen over te maken. Met verschillende verzekeraars hebben we oplossingen op maat uitgewerkt om u ook voor deze kostbaarheden de beste bescherming aan te bieden.

Kunst

Zowel voor verzamelaars als voor galerijen hebben wij oplossingen op maat. Bij ons kan u terecht voor oplossingen voor het beschermen van uw stukken, ook tijdens transport. Uw wensen worden in kaart gebracht en wij zoeken de ideale oplossing.

Motorhomes

Gerust op reis met uw motorhome? Bij diverse verzekeraars hebben wij specifieke voorwaarden onderhandeld voor eigenaars van motorhomes.

We hebben ook oplossingen voor