In 1929 startte Enzo Ferrari met Scuderia Ferrari als raceteam, waarbij hij bestaande wagens prepareerde voor de racerij.  Pas in 1947 is de eerste Ferrari op de markt gekomen.  De passie van Enzo Ferrari voor de racerij komt tot uiting in de kracht van de wagens en de elegantie van de lijnen. Ferrari bouwde de afgelopen decennia de ene fantastische wagen na de andere en boekte veel successen in de racerij.

Uw Ferrari verdient een exclusieve autoverzekering.  In samenwerking met een aantal topverzekeraars hebben we voor Ferrari speciale autopolissen op de markt gebracht. 

Afhankelijk van het type en de waarde ervan, worden soms aanvullende voorwaarden gesteld. Daarbij kan de stalling een rol spelen, het gebruik en het eventueel bijkomend te plaatsen alarmsysteem.  Het is onze taak om u de beste combinatie van premie, polisvoorwaarden en eventuele aanvullende verwachtingen te vinden. Ook is het belangrijk dat aan die eisen blijvend wordt voldaan.  Een Ferrari verzekeren is immers een vak apart.

Dat klinkt goed!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Ons team zal u met plezier verder helpen.

Ons aanbod

Nog meer oplossingen

Luxevoertuigen

Bent u eigenaar van een Aston Martin, Bentley, Porsche, Lamborghini of een ander luxevoertuig? Wij bieden u een exclusieve verzekering met specifieke voorwaarden aan een zeer aantrekkelijke premie.

Oldtimers & collecties

Als specialist met jaren ervaring en passie voor oldtimers kunnen wij uw wagen(s) de gepaste bescherming bieden. U kan bij ons terecht voor verschillende verzekeringsdekkingen in functie van het gebruik.

Exclusieve woningen en inboedels

Uw exclusieve eigendommen, of deze zich nu in België of in het buitenland bevinden, verdienen extra zorg. De complete inboedel alsook de kunst, juwelen en uurwerken kunnen wij voor u beschermen. Ook de schatting van de woning en de taxatie van de kunstvoorwerpen, juwelen en uurwerken kan u aan ons toevertrouwen.

Juwelen en uurwerken

U houdt van juwelen? U verzamelt uurwerken? Deze stukken wilt u dan ook kunnen dragen zonder zich hier zorgen over te maken. Met verschillende verzekeraars hebben we oplossingen op maat uitgewerkt om u ook voor deze kostbaarheden de beste bescherming aan te bieden.

Kunst

Zowel voor verzamelaars als voor galerijen hebben wij oplossingen op maat. Bij ons kan u terecht voor oplossingen voor het beschermen van uw stukken, ook tijdens transport. Uw wensen worden in kaart gebracht en wij zoeken de ideale oplossing.

Motorhomes

Gerust op reis met uw motorhome? Bij diverse verzekeraars hebben wij specifieke voorwaarden onderhandeld voor eigenaars van motorhomes.

We hebben ook oplossingen voor